به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوای کرج از کرج، لادن خیابانی، کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی البرز، در جمع اصحاب رسانه، به خواص اسفناج اشاره کرد و گفت: هر ۱۰۰ گرم اسفناج، ۲۳ کیلوکالری انرژی، ۲.۹ گرم پروتئین، حدودا ۴۶ گرم ویتامین C و ۱۵ گرم آهن، کلسیم و منیزیم و فیبر بالایی دارد، به دفع سموم و سلامت دستگاه گوارش کمک زیادی میکند. این کارشناس تغذیه اضافه کرد: اسفناج یکی از مفیدترین و شناختهشدهترین سبزیجات برگ سبز است. خیابانی اضافه کرد: ویتامین K بسیار بالایی دارد. این ویتامین علاوه بر اینکه روی انعقاد خون تاثیر دارد، میتواند بر روی کاهش خطر شکستگی و پوکی استخوان در سالمندان تاثیر مثبتی داشته باشد. به گفته وی براساس تحقیقات جدید مصرف اسفناج احتمال آلزایمر را در افراد کمتر کرده و میتواند بر جلوگیری از پیری زودرس سلولهای پوستی موثر باشد. این کارشناس تغذیه یادآور شد: اسفناج سطح کلسترول بد خون را کاهش میدهد و فشار و جریان خون بهتر تنظیم میشود. وی ادامه داد: فلاونوئیدهایی که داخل اسفناج است روی پیشگیری از سرطانها تاثیر مثبتی دارد. انتهای خبر /
اسفناج از ابتلا به سرطان پیشگیری میکند
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: اسفناج گیاهی بسیار سودمند ولی فراموش شده است که باید بیش از گذشته به آن توجه کنیم.
منبع : www.farsnews.ir
حتما بخوانید : برگزاری مانور زلزله در مدارس البرز
لینک کوتاه : https://avayekaraj.ir/?p=4363
- ارسال توسط : سردبیر 24
- 15 بازدید
- بدون دیدگاه