3

کاهش قیمت گوشت در دستور کار دستگاه‌های متولی

  • کد خبر : 3721
  • 21 آبان 1402 - 15:57
کاهش قیمت گوشت در دستور کار دستگاه‌های متولی

جلسه بررسی و کنترل بازار و قیمت گوشت و مرغ گرم به ریاست سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوای کرج از کرج،  یک شنبه ٢١ آبان ١۴٠٢ جلسه ای به منظور برنامه ریزی، نظارت و تدبیر لازم درجهت کنترل قیمت گوشت و مرغ گرم در استان البرز با حضور دستگاه‌های متولی برگزار شد. در این جلسه ضمن ارائه گزارش عملکرد از سوی دستگاه ها، اقدامات و راه حل‌های موجود جهت کاهش و کنترل قیمت گوشت و مرغ گرم بررسی و تصمیمات و دستورات لازم صادر شد. گفتنی است؛ که مجموعه اقدامات انجام شده در طول سال گذشته جهت افزایش ضریب خوداتکایی تولید گوشت مرغ در استان، فعال سازی واحدهای تعطیل، تامین نهاده‌های مورد نیاز، استفاده از اعتبارات تملک دارایی و … از مهم ترین مباحث مطرح شده در این جلسه بودند. انتهای خبر /        

منبع : www.farsnews.ir
لینک کوتاه : https://avayekaraj.ir/?p=3721

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.